U16: Slo Lyn 4-1

Raufossgutta møtte tøff motstand i første mellomrunde til NM i Oslo i dag, men feide likevel til og vant overbevisende 4-1. Lyn pådro seg tre røde kort i kampen.

En slapsete bane møtte Raufoss U16 på Norges idrettshøgskole i dag der første mellomrunde i NM for G16 lag skulle avgjøres mot erverdige Lyn Oslo. Kampen startet jevnt, med noen sjanser til begge lag og vi tar ledelsen 1-0 midt i omgangen. Lyn ville være med på leken og utlignet rett etterpå.

Spillemessig var vi gode, men Lyn hadde mange gode enkeltspillere som skapte noen sjanser. Vi tar tak i første omgang omgang og leder fortjent 3-1 til pause.

Andre omgang starter med ett lavt Lyn-lag som lurer oss litt inn i sekken og kjører overganger. De skaper ett par sjanser på dette men vi står i mot. Vi punkterer kampen i siste spilleminutt og putter 4-1. Kjempeinnsats og vilje i laget vårt, og en viktig erfaring i mer "voksen fotball" der motstander bruker alle grep for å ta oss.

Kampfakta: Lyn Oslo - Raufoss Fotball 1-4 (1-3)

Scoringer: Joachim Lundhagebakken, Tobias Sagstuen Andersen, Håvard B. Solbakken Befring og Salmond Boonratsuwan

Troppen: Mathias Søgård Hasle, Jo Henrik Jansen, Oskar Sangnes, Joachim Lundhagebakken, Tobias Sagstuen Andersen, Marius Hatlelid Odenrud, Elham Hosainy, Håvard B. Solbakken Befring, Salmond Boonratsuwan, Vetle Jørgentvedt, Abdullahi A. Abdulle,  Isak Lier-Gunes, Magnus Sørum Gudbrandsen