U16-gutta imponerer

Gutta på U16-1 topper Elitepulja i Indre Østland mot ferien - siste kamp spilles mot Vind på Vindplassen onsdag 26.juni kl. 20.00. På bildet: Elham Hosainy og Vetle Jørgentvedt

I forrige kamp utklasset Raufoss samarbeidslaget Flisa/Hof/Kjellmyra med 13 - 0 hjemme på Nammo Stadion, og har så langt i år kun tapt en kamp i seriespillet. Det andre tapet kom med knapp margin i NM mellomrunden mot Stabæk, den kampen endte med 2-3-tap på Nammo.

I vårens elitegruppe i Indre Østland står Umar Maliks gutter med 21 poeng, en målforskjell på 37-8 med en kamp igjen å spille. Onsdagens motstander Vind kan med seier komme a poeng med Raufossgutta, men har ikke sjans på målforskjellen. Men vi tipper gutta har veldig lyst til å vinne denne kampen, selv om de fortsatt vil ligge på topp uansett hvordan det går. Til høsten er det ny runde med kamper, der det spilles om kretsmestertittelen.

Laget har mange spennende spillere, som det blir moro å følge videre i kampen om kretsmesterskapet, og i årene som kommer. Elham Hosainy (14) er tatt ut til landslagsskolen og er denne uka på plass i Porsgrunn, og svært mange av gutta spiller på kretslag. Dette i tillegg til at de hospiterer med U19, og spiller kamper der. Noen er sågar med og spiller 3. divisjon senior.

U16-2 gjør også sine saker meget bra og biter godt fra seg i U16 1. divisjon, og kan kapre 3.plass i avdelingen med minst uavgjort i sin siste kamp mot Toten tirsdag kveld på Nammo kl. 19.30. 

Vi stiller også et 7'er lag i U16 2.div som hevder seg meget bra, og scorer massevis av mål.

Det jobbes og trenes meget bra i begge treningsgruppene. 

U16- 1 trenes av Umar Malik og U16-2 av Bjørn Thyli. Kjetil Sangnes er hjelpetrener. 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: