Tung kveld og tap på Nammo Stadion

Det var rusk i maskineriet helt fra start i kveldens match mot Notodden. Vi lå under med to mål etter 37 minutter og fikk en mann utvist. Det ble en blytung kveld - vi tapte tilslutt 1-4.

Slike kamper kommer fra tid til annen, og i kveld var rett og slett ikke Raufossgutta der vi vet at de kan være. Det var forsiktig og famlende, det var svake pasninger og ditto avklaringer - og Notodden fikk komme lett forbi og score 0-1 etter 15 minutter spilt. Etter 36 minutter kommer Marius Alm litt på etterskudd i ei takling som starter utenfor 16-meteren. Han løper videre sammen med en Notoddenspiller inn i feltet hvorpå den blåkledde faller. Dommer idømmer Alm både rødt kort og Notodden straffe, som settes i mål et par minutter senere.

Vi gikk til pause med 0-2, en mann mindre og dermed med et svært vanskelig utgangspunkt for andre omgang. Andreomgangen starter friskt, og vi antar det hadde vært en bra pauseprat for spillet gikk langt fortere enn i første omgang. Ikhsan Fandi  har et par gode avslutninger rett etter pause, men det ville seg liksom ikke. Til tross for en fin start, var det Notodden som la på til 0-3 etter 53 minutter. Vi fortsetter å skape muligheter, men skuddene treffer keeper, stenger og stolper.

Ole Kristian Lauvli måtte gi retur på et Notoddenskudd etter 68 minutter, og returen ble putta i mål. Dermed 0-4.

Det var ikke vår kveld i kveld... Ytterligere to skudd ble avfyrt i stolpen fra henholdsvis Bizoza og Dadjo, gode initiativ fra Ryan Doghman resulterte heller ikke i reduseringer.

Både Anton Henningsson, Matias Belli og Edvard Race hadde gode innhopp i kveld, Anton med et par gode muligheter men i tverrligger. På trøstemålet serverte han Matias Belli som ekspederte ballen i nota i det 87. spilleminutt.

Det er ikke så mye annet å gjøre enn å hente noen erfaringer fra denne kampen, og komme seg videre. Noen ganger er det mørkt på kino'n.

Vi beholder 4.plassen også etter denne runden. Her må det jobbes på, en får fortsatt ingenting gratis i OBOS-ligaen. Neste runde går turen til Gjemselund for å møte Kongsvinger.

Kampfakta: Raufoss Fotball - Notodden FK 1-4 (0-2)

Scoringer Notodden: 15', 39', 53', 68' Raufoss: Belli 87'

Tilskuere: 1225

Laget: Ole Kristian Lauvli, Snorre Strand Nilsen, Marius Alm (RK 36.), Solo Owusu (Anton Henningsson 67.), Stian Simenstad (Edvard Race 57.), Parfait Bizoza, Emile Dadjo, Oskar Løken, Kristoffer Nessø (Matias Belli 53.), Ryan Doghman, Ikhsan Fandi

RK: Marius Alm, gult kort: Oskar Løken

Publisert: 04.08.2019