Trenere for U16 og U19 på plass

Andres Garcia publiserte i går på sin egen Facebookside at han ikke fortsetter i klubben neste sesong. Dette syntes vi selvfølgelig er veldig synd, men vi har samtidig stor respekt for at han søker nye utfordringer. Raufoss Fotball vil takke Andres for den fantastiske jobben han har gjort rundt U19, 3.divisjons-laget og vårt A-lag i OBOS-ligaen.

Enrique «Kike» Tinoco har i år vært Andres sin assistenttrener. Når situasjonen ble slik at Andres ikke ønsket å fortsette i klubben, var det helt naturlig for oss og likevel forsøke å beholde Kike i klubben. Kike er en utrolig fin fyr med masse god kompetanse, som har hatt en veldig fin utvikling både som trener og menneske i året som er gått.

Vi er veldige glade for å kunne si at Kike blir ny hovedtrener på U19 Interkrets sesongen 2020!

I tillegg kommer han til å ha en sentral rolle rundt B-laget, samt også bidra en god del inn mot A-laget.

 

Umar Malik kom til klubben høsten 2016 og har rukket å bli en skikkelig «klubbgutt» som bidrar der det er nødvending og nesten aldri sier «nei». I år har Umar vært hovedtrener på U16 Elite som ble kretsmestere og sikret opprykk til Interkrets sesongen 2020.

For oss er kontinuitet viktig, men også det å utvikle våre trenerne ved å gi dem riktige utfordringer. I sesongen som har vært har Umar i tillegg ti å være U16 trener vært hovedtrener på Kolbu/KK i 4. divisjon. Dette har gitt han masse god erfaring og nye impulser.

Vi ønsker i sesongen 2020 å beholde Umar i eget hus og vi er glade for at Umar har takket ja til å fortsette som hovedtrener på U16 Elite. Dette i tillegg til å være assistenttrener på U19 Interkrets.

Umar og Kike har gjennom dette året opparbeidet seg et nært og godt forhold og samarbeider veldig bra. Det var helt naturlig for oss å tilby dem disse sentrale rollene.

U16 kommer til å være en stort Team med spillere. I tillegg til Umar vil Harald Lødemel, Rune Dahlen, Petter Senstad og Kjetil Sangnes være med som trenere her. Dette er vi helt sikre på at kommer til å bli veldig bra.

Vi vil takke Kolbu/KK for at godt samarbeid rundt Umar i sesongen 2019 og ønsker dem masse lykke til i jakten på ny trener og sesongen 2020!

Annonse fra Obos-ligaen: