Tre velfortjente poeng

Oppgjøret mot Fjellhamar endte med 4-0 og tre svært fortjente poeng til hjemmelaget.

Alle fire scoringene kom før pause, signert Mia Schjerve Giæver, ei uheldig Fjellhamar jente, Vilde Bokalrud og Oda Karoline Skogan.
Gang på gang kom vi til avslutning på mål. Gjestene ble reddet av en god målvakt og litt upresise avslutninger fra Raufoss.

For hjemmelaget var Hoem og Skogan nære på, da de kom alene med målvakt, uten å score. Thea Dahlen satte en ball i tverrliggeren. Oda Karoline Skogan satte returen i tverrliggeren. Minuttet før pause satte de gule og svarte ballen utenfor på blank goal - fra en meters hold. To ganger kom gjestene seg gjennom Raufoss-forsvaret før pause. Bagge gangene litt tilfeldig, men den ene avslutningen gikk i stolpen. Det var på stillingen 1-0.

Det store ballinnehavet  som Raufoss hadde før pause fortsatte etter hvilen. Sjansene kom ikke like tett, men de kom.
Innbytter Helene Nyhus var nære på. Det samme var Oda Karoline Skogan - som også hadde en ball i mål, men den ble annulert grunnet offside.
Mia Schjerve Giæver hadde en trippelsjanse. De to første avslutningene ble blokkert av Fjellhamars målvakt. Den tredje av en forsvarer.

Med tre poeng mot Fjellhamar står Raufoss-jentene med 31 poeng etter 19 kamper. Det er tett mellom lagene midt på tabellen. Med dagens trepoenger har Raufoss fortsatt heng på lagene foran seg. Neste match spilles lørdag 29. september. Motstander er Kongsvinger på Gjemselund.

Raufoss - Fjellhamar 4-0 (4-0)
Scoringer: 1-0 Mia Schjerve Giæver (8), 2-0 Selvmål (18), 3-0 Vilde Bokalrud (29), Oda Karoline Skogan (38).
Raufoss: Solveig Engen, Anita Lindmoen, Maren Kraby Simenstad, Nora Dalby, Thea Dahlen, Vilde Bokalrud, Petrine Strand, Karine Ørud (Pernille Bakken fra 82. min.), Sigrid Straumsheim Hoem (Helene Nyhus fra 70. min.), Oda Karoline Skogan, Mia Schjerve Giæver