Tre poeng i Drøbak

Mia Schjerve Giæver var effektiviteten selv og dundret inn to mål før halvtimen var spilt. Hjemmelaget fikk en redusering, men kom ikke nærmere og dermed ble tre viktige poeng med hjem.

Selv om seieren ble så knapp som den kunne blitt, så vant vi en meget fortjent seier. Det blir aldri plankekjøring selv om en møter det dårligste laget i ligaen...

De første 45 minuttene dominerte vi fullstendig. Vi skapte til sammen fem hundreprosentsjanser. To av dem ble omsatt i scoring. 0-1 kom etter et godt innlegg fra Kaja Bjørkvold som Mia Schjerve Giæver ikke hadde store problemer med å omsette til tellende resultat.

0-2 kom på en retur. Kaja løp opp et gjennomspill, men avslutningen gikk dessverre rett på keeper. Etter litt klabb og babb fanget Mia opp returen og satte inn sitt andre for dagen. Drøbak-Frogn skapte null i den første omgangen og 0-2 til pause var meget fortjent.

Også etter hvilen skapte vi flere meget gode muligheter, men i motsetning til de første 45 minuttene så ville ikke ballen i mål.
Vi eide oppgjøret, men hjemmelaget kom til en mulighet i løpet av den andre omgangen. Det skuddet gikk til gjengjeld i mål og med 15 minutter igjen ble den siste tredjedelen av omgangen mer spennende enn vi ønsket. Heldigvis kom de ikke nærmere og vi kunne glise om kapp med sola over full pott.

Trener Ståle Bokalrud oppsummerte oppgjøret slik.
- Jeg er fornøyd med de første 35 minuttene av den første omgangen og de første 15 av den andre.

Neste oppgjør for damelaget spilles mandag 30. september hjemme mot Fart 2.

PS: Det var faktisk så varmt i Drøbak at kampen ble avbrutt slik at spillerne fikk drikke underveis.

Fakta:
Drøbak Frogn - Raufoss 1-2 (0-2)

Scoringer: 0-1 Mia Schjerve Giæver (20), 0-2 Schjerve Giæver (24), 1-2 Vilde Nordbø (72)
Raufoss: Selma Panengstuen, Sigrid Straumsheim Hoem, Maren Kraby Simenstad, Anita Lindmoen, Thea Dahlen, Maren Frenning Johansen (Pernille Strand fra 80. min.), Vilde Bokalrud, Nora Dalby, Oda Karoline Skogan (Ellen Gravdahl i 13 minutter), Mia Schjerve Giæver, Kaja Bjørkvold.