Tre pinner i serieåpningen!

Gard Simenstads suser av et frispark fra nærmere 40 meter ble dagens absolutte høydepunkt, da Raufoss 2 innkasserte seier og tre pinner!

Kolstad startet kampen best, og hadde de fleste og største sjansene i første omgang. Trønderne var tøffere, og hadde bedre samhandlinger enn det våre gutter klarte. Rino Lund Johnsen og forsvaret vårt hadde en stri tørn, men ryddet godt opp i de tilløpene som kom.

Over i andre omgang er Raufossgutta mye mer på, og vi synes vi kan se at Kolstad muligens hadde svidd av litt mye krutt i første halvdel. Thierry Dabove var en stadig trussel på kanten, og fikk tråklet seg gjennom med ei spektakulær finte, ble felt og fikk straffe. Straffen ekspederte han selv i mål.

Gard Simenstad hadde et par fine frispark, blant annet et i stanga, før han fikk dagens drømmetreff: fra skrått høyre, nesten på midtstreken, setter han frisparket oppe i venstre hjørne for keeper! Unødig å si at dette var verdt inngangspengene alene kanskje, men det var det rett og slett.

Noen minutter senere roter vi det litt til, slik at Kolstad fikk sin 2-1 redusering, og det ble spenning helt til dommer blåste av fem minutter på overtid.

Alt i alt gjør gutta en sterk kamp, mot en robust og godt spillende motstander. Gutta la ned en kjempejobb, og særlig i andre omgang ble det tydelig at det var de gule og svarte som hadde mest krutt i beina. Det ble avgjørende.

Kampfakta: Raufoss 2 - Kolstad 2-1 (0-0)

Scoringer: Thierry Dabove 57' Gard Simenstad 72' Kolstad 79'

Laget: Rino Lund Johnsen, Simen S. Giæver, Henrik Fløgum, Amund Møllerhagen, Vaillance Nihorimbrere, Peter Holt Lange-Nielsen, Gard Simenstad, Jørgen N. Pettersen, Thierry Dabove, Adonis Sopa, Andreas Østerud.

Inn kom: Knut Kristoffersen, Arian Murad, Sivert Bakkelund, Tobias S. Andersen

Publisert: 13.04.2019
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Øystein Tommelstad