Tre herlige pinner på Marienlyst!

Nora Bakke åpnet oppskriftsmessig med scoring etter ti minutter spilt på Marienlyst. Jentene sto godt, men mot slutten av omgangen snudde Frigg kampen og putta to enkle mål rett før pause. Men her skulle det skje mer:

Frigg fortsatte flyten også etter pausen, og når Oslo-jentene la på til 3-1 etter 60 minutter spilt, trodde nok de fleste at løpet var kjørt for Raufossjentene. Men dengang ei. Nora Bakke satte inn 3-2 bare noen minutter senere, og hele laget jobbet og sleit i tropevarmen på Marienlyst.

Oda Skogan startet på benken i dag, men kom inn til andre omgang for Mia Giæver. Oda med litt kneproblemer, brukte sin spisskompetanse som måltjuv til å gi oss utligning til 3-3 i det 77.spilleminutt!

En fantastisk snupoperasjon var med dette et faktum, og det var fullt fortjent at vi gikk av med seieren etter at Nora Bakke satte inn straffespark, og sitt tredje mål for dagen seks minutter før full tid. Det ble riktignok noen særdeles spennende sluttminutter før dommeren blåste av, men måltavla viste da at jentene hadde halt i land en pen 4-3 seier!

Dette var utrolig deilig og fortjent! Vi slipper dem inn i kampen ved å gi fra oss enkle mål. Men slår tilbake som vi alltid har gjort, og nå endelig får vi betalt for det også!