Traust mot russisk motstand

Vi hadde Raufossinger på plass til dagens match i Port Banus mellom Raufoss og russiske FC Chayka. Kampen endte med 0 -1 tap.

Det ble ikke akkurat noe fyrverkeri av en fotballkamp Raufoss-supporterne eller vi andre fikk se fra Marbella. Gutta hadde relativt god flyt i første omgang, og var bedre enn FC Chayka. Vi skapte også mest foran mål, men ble for ineffektive mot russerne som spiller på nivå 2. (1.divisjon)

I andre omgang får Chayka en overgang rett etter pause som de setter i mål. Vi sliter med å komme igjennom det russiske forsvaret, og det blir litt for tamt og traust det vi leverer i dag, selv om gutta periodevis finner hverandre godt og er gode med ballen. Vi mangler det store trøkket og god nok presisjon i avslutningene for å avgjøre denne kampen til vår fordel i dag. Russerne var trygge og gode bakover, og kampen ble sett under ett en jevnspilt affære.

Vi hadde Stian Simenstad og Oskar Løken på skadelista i dag, Emil Breivik har vært syk noen dager men spilte de siste 25 minuttene.

Kampfakta: Raufoss Fotball - FC Chayka 0-1 (0-0)

Scoring Chayka 47'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Snorre Strand Nilsen, Edvard Race, Solo Owusu, Emile Dadjo, Lasse Berg Johnsen (Martin Heiberg 87.), Matias Belli, Nicolai Fremstad, Ryan Doghman (Amund Møllerhagen 82.), Kristoffer Nessø (Marius Alm 75.),  Gard Simenstad (Emil Breivik 65.)

Publisert: 19.02.2020
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Fredrik Greve Monsen