Totenbanken - er der for oss (og deg)

Totens Sparebank har gjennom mange årtier vært en trofast støttespiller til Raufoss Fotball og banklogoen har selvsagt en sentral plassering på brystet på alle klubbens drakter. Vi er glade for at Totenbanken har signert en ny avtale som vår hovedsponsor foran 2020-sesongen. På bildet: Avdelingsbanksjef Unni Hoel demonstrerer Wuhan-shake med Raufoss Fotballs Jørn Ola Formo.

Som eneste bank, har Totenbanken kontorer på Raufoss og med det kan de yte god personlig service til alle som ønsker dette.

I tillegg har banken kontorer på Gjøvik, Lena, Hamar og Råholt. I alle disse regionene er banken en synlig og viktig støttespiller for idrett og kultur både gjennom sponsorengasjement og gaveutdelinger. Hvert år deler banken ut mange  millioner kroner til lag og foreninger som bidrar til stor og god aktivitet for både små og store.

 I løpet av bankens over 160-årige historie har de stilt opp og bidratt med midler som har vært, og er viktige bidrag til vekst og utvikling. Det står stor respekt av måten Totenbanken har forvaltet sitt samfunnsansvar på, og til alle små og store prosjekter de har realisert for folk flest gjennom tidene. 

Vi anbefaler alle å ta en tur innom Totenbanken sitt lokale kontor for en hyggelig prat om enten bankforbindelser, forsikring eller pensjon.

God kaffe har de også.

Vi ser fram til et godt og fruktbart samarbeid med banken også i 2020, selv om dette blir en spesiell sesong for alle.

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: