Toten, den trivelige bygda

A-laget gjennomførte torsdag ei solid treningsøkt på fremmed gress. Skreia Idrettsplass var stedet.

Annonse:

Den nest siste treningsøkta før hjemmekampen mot Odd2 på lørdag ble flyttet fra Nammo Stadion og noen kilometer sørøst. Til en strålende kunstgressbane på Østre Toten.

- Velkommen til trivelige Skreia, sier man når man kommer hit. Dette er ikke bortebane for oss. Det er veldig ok å komme seg ut innimellom. Spesielt i det nærmiljøet som vi er en stor del av. Det er viktig å besøke småklubbene, bygge relasjoner og vise at vi faktisk holder på med mye av det samme, oppsummerte trener Christian Johnsen etter en og en halv time i noe varierende vær.

Etter dialog med daglig leder i Skreia Idrettslag Vidar Buflaten ble klubbene enige om at dette var noe de ville, begge to.
- Jeg synes det er viktig at Raufoss drar på besøk ut i lokalmiljøet. De er «den store» i distriktet og må derfor ta en slik rolle. Det var synd ikke flere kom for å overvære treningen, men det må diverse skoleavslutninger rundt omkring i distriktet ta skylden for, oppsummerte Skreias daglige leder Vidar Buflaten.

Etter at treningen var over og gutta nydusjet, serverte idrettslaget mat til sultne Raufoss-spillere inne i klubbhuset, sammen med avslutningen av VM-kampen mellom Frankrike og Peru.

Treningen på Skreia var en del av oppladningen til lørdagens seriekamp hjemme mot Odd 2. Christian Johnsen er ganske sikker på at det kommer til å bli en bra kamp:
- Odds andrelag har vært ganske bra så langt i sesongen. Faktisk bedre enn forventet. De har mange gode juniorer, i tillegg til de som ikke starter a-kampene. Så langt denne sesongen har de vært bedre enn Stabæk 2 og sist helg slo de Fram.

Raufoss-troppen er skadefri hvis vi ser bort fra Marius Alm og Henrik Fløgum som begge har brudd som må leges.

PS1: Matias Moldskred Belli trente ikke med de andre på Skreia. Han hvilte lysken, men lovet seg klar til trening fredag og kamp lørdag.

PS2: Se flere bilder fra treningen på Skreia på våre facebooksider.

Annonse fra Obos-ligaen: