Spiller to kamper på rappen

To bortekamper venter for våre herrer når Fredrikstad og svenske Falkenbergs er våre motstandere.

Det spilles et jevnt sig med treningskamper for Christian Johnsen og Manu Hervas' mannskap. Nå sist endte det med en fin 3-1-seier over Moss, hvor laget viste mye bra samtidig som de viste at det fortsatt gjenstår noe arbeid før serien tar til.

De kommende dagene skal nye to kamper gjennomføres. Begge spilles på bortebane, og det hele starter i Fredrikstad torsdag ettermiddag klokka 17.

Der venter det som av mange regnes som den klare forhåndsfavoritten i 2. divisjons avdeling 1 denne sesongen. De har nå Per-Mathias Høgmo som trener og har et knallsterkt mannskap som er villige til å vise at Fredrikstad ikke er en by som skal ha fotballag på nivå tre i norsk fotball.

Det neste stoppet på denne ukas mini-turné er i Sverige. Svenske Falkenbergs FF er motstander på søndag klokka 13. Falkenberg ligger et stykke sør for Gøteborg og gutta får en tur sammen i tillegg til god motstand. Falkenbergs FF er et av de beste lagene på nivå to i Sverige (Superettan).

Forrige sesong endte de som nummer fire, like bak kvalifiseringsplass til Allsvenskan. Det er en solid prestasjon, som vitner om at våre gutter skal møte svært god motstand søndag.

Vi gleder oss til nye, tøffe kamper for våre gutter! Heia Raufoss!

Annonse fra Obos-ligaen: