To gromgutter takker av

Petter Senstad (34) har vært en del av Raufoss Fotball som seniorspiller i hele 15 år, han kom til klubben fra Toten som juniorspiller i 2001. Steffen Hjelmtvedt (25) kom fra LSK, før 2012-sesongen, også han fra Toten opprinnelig. Nå takker begge av foran neste sesong.

Vi Raufossinger har mye å takke Petter Senstad for, han har til de grader levert sakene og store fotballøyeblikk fra bortimot alle posisjoner på banen i en "halv mannsalder". Han har vært en viktig kontinuitet i spillergruppa i både opp og nedturer. 505 kamper har han spilt i Raufosstrøya, og det er kun en eksklusiv liten gjeng spillere i klubbens historie som har oppnådd dette. Hele 119 flotte mål har han putta. Kontrakten hans gikk opprinnelig ut 2018-sesongen, men han ønsket nå å terminere denne. Petter skal sannsynligvis fortsette å spille fotball, men i en annen klubb framover.

- Det er på bakgrunn av lite spilletid denne sesongen at jeg nå takker av. Jeg føler selv jeg har mer å bidra med på banen, derfor har jeg tatt dette valget nå, sier Petter.

- Men, jeg kommer jo fortsatt til å henge rundt her da, legger han til.

Det er jo litt trist at Raufoss-tiden er over. Jeg har tilbrakt nesten hele karrieren her, så det er rart at det er slutt nå. Det var ikke noe lett valg å ta.

— Petter Senstad, gromgutt

Det setter vi stor pris på.

Steffen Hjelmtvedt har i likhet med Petter vært en av våre mest solide spillere gjennom alle de seks sesongene han har spilt i gult og svart. Han har passert 200 kamper. Nå er Steffen der i livet at han ønsker å gjøre andre ting enn å satse fotball, og utdanning står etter alt og dømme høyt på lista for den sympatiske backen:

- Nå blir det jobbing og studier fremover tenker jeg. Blir en veldig annerledes hverdag, men det tror jeg blir godt. Fotball har tatt det meste av fokuset i mange år så det blir spennende å gjøre litt andre greier, sier Steffen til Raufossfotball.no

- Jeg ønsker hele Raufoss fotball lykke til videre! Det ser veldig spennende ut med mange gode spillere, trenere og også de som bidrar i andre roller, avslutter han.

Jeg har hatt det kjempefint i denne fantastiske klubben og jeg setter stor pris på at jeg fikk være en del av Raufoss i 6 sesonger.

— Steffen Hjelmtvedt, gromgutt

Vi takker to fantastiske gutter for utrettelig innsats for klubben både på og utenfor banen. Og vi ønsker begge to alt mulig godt.

Annonse fra Obos-ligaen: