To år siden høydepunktet

11. oktober er det to år siden opprykk til OBOS-ligaen. Dette husker gutta best!

11. oktober 2015 møtte vårt herrelag Lillestrøm 2 hjemme på stadion med avspark klokka 15.00. Før kampen var det lett å oppsummere: Det ville bli opprykk med seier over andrelaget til romeriksklubben.

I tillegg til det: Moss, vår konkurrent til opprykket, var ni poeng bak - og ville med poengtap borte mot Lørenskog spille seg selv ut av kampen. Den kampen hadde avspark 13.00. 

Og mange husker nok hvordan det gikk. Moss-kampen var slutt rundt 14.45. Et kvarter før våre menn skulle trille i gang kampen mot LSK 2. Og de tapte. Lørenskog vant kampen 3-1 og sikret Raufoss-tur til OBOS-ligaen uten at våre menn selv hadde startet sin kamp.

Det var et minneverdig øyeblikk da gullskjerfene kom opp fra sekker langs benkeradene, Champagne-korkene fløy høyt over ståltribunen og konfetti-raketten gikk av i nærheten av speakerbua. 

Det skal nevnes at det som startet som en fest, også ble avsluttet som en fest. Gutta vant 6-0 og etterpå ble det storstilte jubelscener i sentrum.

I anledning dagen, har vi hørt med noen av gutta som var sentrale den gang, som også er det i dag: Hva husker dere?

Anton Henningsson

«Jeg husker det var mye folk på kampen og at vi spilte en bra kamp. Alt fløt bra og vi scoret mange fine mål i den kampen. Jeg tror også vi fikk vite at vi hadde rykket opp før kampen, slik at vi bare kunne kose oss og spille avslappet. 

Det var en magisk følelse under og ikke minst etter kampen, da vi kunne feire opprykket med supporterne og laget. Det er et fint fotballminne man har med seg fra den dagen.

Det var veldig stort å rykke opp.»

Kristian Lønstad Onsrud

«Det var først og fremst en helt fantastisk dag for fotball, mye folk på tribuna, og vi spilte en meget god kamp med mye fine mål. Jeg husker spesielt den følelsen man fikk før kampen, da vi fikk beskjeden om at opprykket allerede var sikret! Det var en ubeskrivelig følelse. Vi hadde ligget i toppen og kjempet siden første serierunde, og endelig var opprykket i boks! 

Det gjorde nok at vi slapp ned skuldrene ekstra mye, og kunne nyte kampen mot LSK 2 litt ekstra. I tillegg husker man selvfølgelig feiringen etter kampen med supporterne og utrolig mange Raufoss-folk! Det var rett og slett en sinnsykt moro opplevelse!»

Steffen Hjelmtvedt

«Jeg husker det var en stor glede og lettelse over at alt var i boks.

Kampen ble et godt bilde på det, vi senket skuldrene og koste oss.»

Petter Senstad

«Jeg husker alle samlet seg i en ring når det ble klart at vi rykket opp. Det var mot slutten av oppvarmingen. Det var en blanding av glede og lettelse for at vi endelig hadde rykket opp igjen. Vi ble enige om å gjennomføre kampen på en ordentlig måte, og det klarte vi.

Selv om fokus den siste delen av oppvarmingen kanskje var så som så. Vi hadde ledet hele sesongen, så det var en god følelse for alle å få det bekreftet!»

Selv om opprykket ble sikret denne kvelden, da LSK 2 var motstander i den tredje siste serierunden, var det først mot Alta i siste hjemmekamp at vi fikk trofeet. Til helgen er nettopp Alta motstander igjen.  

Vi sees på stadion lørdag 13.00!

Annonse fra Obos-ligaen: