Til Hønefoss

På søndag går turen til Hønefoss og AKA-arena for Christian Johnsens menn. Hjemmelaget er i alvorlig poengnød, og vil garantert bite godt fra seg på eget gress.

Annonse:

Vi har kommet til den 10. serierunden i årets PostNord-liga. Det er rekordjevnt, og bare to poeng skiller de syv øverste lagene på tabellen. Raufossgutta har slitt med å sette sjansene sine  de siste ukene. Selv om gutta spillemessig har levert jevnt godt, særlig mot Asker og Fredrikstad, har vi mista for mange poeng i de fire siste oppgjørene.

Det er likevel ingen grunn til å finne opp kruttet på nytt, selv om det "lugget" særlig mot Moss og mot Mjølner den siste måneden. At prestasjonene svinger litt, er som forventet. Sålangt har gutta uansett vist at de har et meget godt toppnivå, og at de er meget godt trent. Nå venter vi bare på å få justert inn kursen, og at scoringsformen skal komme tilbake igjen for fullt.

Vi har fremdeles Marius Alm på skadelista, der vil han være til godt ut på sommeren, før han kan trene skikkelig igjen. Der har han fått selskap av Henrik Fløgum, som fikk to brudd i foten på skoletrening denne uka. Fløgum er foreløpig ute i 6-8 uker. 

Vi håper mange tar turen til Hønefoss på søndag, kampstart kl. 18.00.

Heia Raufoss!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 15.06.2018
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset