Til Barcelona på dugnadspenger

Mye takket være vinterens ekstreme snøfall, kan U19-gutta reise til MIC International i Barcelona. Gutta har faktisk jobbet så mye at de nå snart har finansiert HELE gildet! Trener Manu Hervas gleder seg til å få med seg hele gjengen til Spania igjen.

Annonse:

Det finnes selvsagt ei driftig foreldregruppe som står bak, og som har sørget for solid styring og planlegging av arbeidet, samt at foreldre også har deltatt på de fleste av dugnadene.  Alle spillerne har jobbet beinhardt for å sikre årets deltakelse i den prestisjetunge fotballturneringen.

Og det er ikke småtterier av penger som skal til for å delta: Prisen pr. hode er på 9300 kr.

Laget har ved hjelp av noen få sponsorer, timesvis med snømåking, dugnader hos bl.a QuickTiming på Eina, lotterier og flaskepanting, jobbet inn nok til at egenandelen snart er redusert til 0 - null - kroner. Bare litt mer loddsalg gjenstår nå for å komme "helt i mål", og vi håper folk støtter opp med å kjøpe lodd.

Vi gleder oss med alle de 32 spillerne, trenere og foreldre som reiser nedover 27. mars, med retur 1. april.  Raufosskontigenten teller 50 personer i alt. Vi skal selvsagt følge med og rapportere det sportslige til Raufossfotball.no sine lesere undervegs i turneringen.

God tur, og heia Raufoss!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 19.03.2018
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset