Thomas & Co trener variert

Hovedtrener for team rekrutt jenter er Thomas Nauf Johansen (helt til venstre). Med seg har han (videre fra v.) Vetle Vangstuen, Bjørn Aspelien og Adrian Lund. Også her er det meget god kontinuitet og kvalitet i trenerteamet.

Annonse:

Team jenter rekrutt er en stor og humørfylt gjeng i alderen 15-19 år, 27 spillere alt i alt og de skal i år spille damer 3. divisjon, damer 4. divisjon og J17 (7'er) i seriespillet. 

I vinter trener jentene variert, det står blant annet både styrketrening og futsal på programmet i tillegg til ordinær fotballtrening i Storhallen. Endel av jentene har også spilt kvalik-kamper til NM J16 nå i februar, de skal også delta i kvalik til NM J19 i vår.

Trivsel og samhold er viktig, så sosiale aktiviteter utenom trening hører med. De kårer blant annet månedens spiller etter et eget poengsystem.

Seriestarten i 3. divisjon er mot Storhamar borte den 30. april

Terminliste 3.divisjon kvinner

Terminliste 4. divisjon kvinner er ikke endelig klar men motstandere blir: Etnedal/Nordsinni, Søndre Land, Skreia, Eina, Hadeland KFK, Biri og Moelven

Jentene har laget ny Instagramkonto, der de viser noe av alt det de holder på med. Vi oppfordrer alle til å følge dem: raufossteamrekrutt2019

Vi ønsker spillere og trenere lykke til med resten av oppkjøringa - med kvalikspillet og fotballsesongen 2019!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 18.02.2019
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset