Telia - ny partner for Raufoss Fotball

I en ellers tøff periode for markedsarbeid, er vi stolte av å kunne presentere Telia som en ny, stor partner. Det har også vært ekstra hyggelig å diskutere samarbeidet med en utflyttet Raufossing, nemlig Lasse Carlsen som er Strategic Partner Manager i Telia.

Vi har hatt dialog med Telia over en lengre periode og endelig har vi fått landet og signert avtalen. Dette er en bred avtale som begge parter tenker langsiktig på. Telia bidrar tungt i klubben, i tillegg til at vi sammen skal jobbe for å utvide markedsandelen til Telia i regionen.

Jeg flyttet fra Raufoss i 1995, men er en stolt utflytta Raufosspatriot.

— Lasse Carlsen, SPM Telia og Raufosspatriot

Telia er Norges nest største telefonselskap og har sitt hovedkvarter i Nydalen i Oslo. Selskapet ble registrert i 1993 og har siden da vokst seg til å bli en stor og betydningsfull telebedrift i Norge. Telia tenker hele tiden utvikling og det er en av grunnene til at de ønsker å satse på Raufoss og i regionen generelt. Telia vil i tiden framover satse på 5G-utvikling og dekningsgrad. Alle som benytter seg av Telias tjenester skal vite at de har den siste generasjons teknologi tilgjengelig.

Telia vil også sørge for at det vil være lønnsomt å være en del av vårt nettverk dersom man vil benytte seg av Telias tjenester.

 

Vi takker for tilliten og ser fram til et langt og fruktbart samarbeid.

 

Annonse fra Obos-ligaen: