Tatt på farten av Fart

Så kom det. Sesongens første tap i 2. divisjon. Fart vant 2-1 på eget kunstgress.

Tre ganger løp Fart fra de gule og svarte jentene og kom i overtall innenfor vår 16-meter. To av gangene satte de ballen i mål. Det var de tre muligheten hjemmelaget skapte før pause. At de scorer på to av dem må kunne kalles «drepende» effektivt.

Spillemessig burde det strengt tatt vært motsatt. Vi hadde ballen mest, var mye på Fart sin banehalvdel, men vi skapte tilnærmet null av farligheter foran hjemmelagets målvakt.

Vår største mulighet i kampen kom faktisk i det vi passerte 75 minutter. Innbytter Kaja Bjørkvold kjempet seg forbi den røde forsvarsmuren, men hun ble forstyrret såpass i skuddøyeblikket at ballen trillet på utsiden. Derfra og inn skapte vi flere farligheter enn i de første 75 minuttene.

Det var også i denne perioden vi fikk vår scoring. Med åtte minutter igjen satte Vilde Bokalrud et frispark fra 17 meter over muren og kontant oppunder tverrliggeren. En strålende prestasjon.

Etter det hadde Kaja Bjørkvold muligheten til å score.
Mia Schjerve Giæver var et uheldig touch fra å score.