Tar ferie midt på tabellen

Raufoss 2 møtte i kveld Rosenborg 2 i sin siste match før ferien. Gutta tapte 1-4 mot et ungt men imponerende godt rekruttlag. Sæha Heirati (16) og Raufossgutta fikk litt å stri med i møte med Norges beste juniorer.

Vi tok ledelsen etter 14 minutter, Matias Belli satte hodet til på en pent slått corner fra Martin Heiberg. Trønderne svarte få minutter senere, og derfra og ut var de de unge Rosenborgrekruttene som eide kampen. Her var det fart, samhandling, teknikk og presisjon. Keeper Rino Lund Johnsen avverget heldigvis mye, for her kunne det blitt flere mål til gjestene. Det sto 1-2 på måltavla til pause.

I andre omgang fortsetter trønderne å trykke på, med gode løp og pene gjennomspill, vi blir hengende for mye etter og får heller ikke ordentlig sving på relasjonene i laget verken offensivt eller defensivt. RBK 2 øker ledelsen til 1-3 i det 65. spilleminutt, og setter 1-4 et minutt før full tid.

Vi tror ikke moderklubben i Eliteserien trenger å lete utenfor egen klubb for å finne spillere med gode kvaliteter. Disse gutta kan sin "Nils Arne Eggen". Vi så mange av dem på Nammo Stadion i kveld.

Våre gutter har heller ikke gjort seg bort i serien, selv med tap her i kveld. 15 poeng og foreløpig 7. plass på tabellen er vi svært fornøyde med som nyopprykket til 3.divisjon. Dette er en verdifull lærings- og kamparena for både juniorer og A-reservene. Nå blir det en pause i 3.divisjon fram til 20. juli da vi tar imot Steinkjer hjemme på Nammo.

U19 spiller sin siste seriekamp før ferien i Interkrets førstkommende onsdag 26. juni på Nammo kl. 20.15. Motstander er KFUM.

Kampfakta: Raufoss 2 - Rosenborg 2 1-4 (1-2)

Scoring Raufoss: Matias Belli RBK 2: Teodor Haltvik 2, Emil K. Ceide 2

Laget: Rino Lund Johnsen, Nima Heirati, Simen Giæver, Amund Møllerhagen, Henrik Fløgum, Martin Heiberg, Vaillance Nihorimbere, Matias Belli, Sæha Heirati, Sæha Heirati, Ikhsan Fandi

Inn kom: Armin Besic, Arian Murad, Jørgen N. Pettersen og Sander Odenrud

Publisert: 24.06.2019