Tapte tre poeng på Kongsvinger

Det ble en sjansefattig førsteomgang på Gjemselund og det sto 0-0 til pause. I andre omgang scorer KILs Jalasto kampens eneste mål, og alle poengene ble dermed igjen på Kongsvinger.

Ingen kan ta Raufossgutta på innsatsen i ettermiddag. KIL hadde de største sjansene sine i første omgang, og var kanskje hakket bedre enn oss. Ryan Doghman har en ball i nettet på slutten av omgangen, men det dømmes offside. I andreomgangen er det imidlertid våre gule og svarte som går tøffest ut og viser gode tendenser, men typisk nok får vi scoring imot etter 56 minutter.

Selv om vi trøkker på og skaper mye utover i matchen, med den reneste kanonaden i sluttminuttene - finner vi ikke nettmaskene. Vi noterer oss for ti skudd utenfor, de fleste fra distanse.

Totalt sett var det vel bare målet til KIL som skilte lagene i dag, et surt poengtap må vi kunne si.

Kampfakta: Kongsvinger TF - Raufoss Fotball  1-0 (0-0)

Laget: Ole Kristian Lauvli, Stian Simenstad, Edvard Race, Solo Owusu, Snorre Strand Nilsen, Emile Dadjo, Oskar Løken, Matias Belli (Gard Simenstad 80.) Kristoffer Nessø (Ikhsan Fandi 22.), Ryan Doghman (Parfait Bizoza 65.), Anton Henningsson

Gule kort: Solo Owusu og Snorre Strand Nilsen

Publisert: 11.08.2019
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset