Tap på Sør Arena

OBOS-ligaen kalles KOKKOS-ligaen med god grunn: her snur det på femøringen. Et brent straffespark, to kjappe Start scoringer - og en Snorre Strand Nilsen spesial på femten minutter i andre omgang. Og vi taper dermed 2-1 på Sør Arena.

Det er "de ørsmå marginenes liga" vi snakker om. Jevne kamper, oftest få mål og mye stillingskrig. Slik ble det også på Sør Arena i kveld. Vi er svært fornøyde med å se Raufossgutter som ikke har lua i handa mot Start. Sørlendingene har et mannskap der de fleste i all hovedsak spilte i eliteserien i fjor, og med en erfaring som vårt unge lag ikke er i nærheten av å ha.

Ole Kristian Lauvli varter opp med en viktig redning midt i 1. omgangen og har god kontroll.

Solo Owusu og Parfait Bizoza rydder på stopperplassene med stor autoritet, midtbanen vår med Emile Dadjo som anker, kriget og jobbet - og angrepsrekka løper og trøkker på i duellene både framover og på retureløpene. I starten og slutten av første omgangen er de vi som har de største målsjansene. Totalt i kampen har vi også flest skudd på mål.

Start har mye ballen i begge omgangene, men sliter med å komme seg i gode skuddposisjoner. I andre omgang tar vi mer og mer "plass", og presser Start meget bra. Vi får et straffespark etter 70 minutter, etter at Ryan Doghman får et hardt klaps i bakhodet bakfra. Straffen den bommer dessverre Anton Henningsson på. Og så var det i gang: minuttet senere raider Start oss på en overgang, vi kommer i ubalanse og 1-0 var et faktum. To minutter senere kommer vi opp i nesten samme situasjon, og sørlendingene legger på til 2-0.

Men gutta har fortsatt moral, og fortsetter trykket. I det 86. spilleminutt brenner Snorre Strand Nilsen av et hardt skudd fra distanse, som går via en Startspiller og i mål. Gutta jakter utligningsmålet på slutten, men lykkes ikke med det.

Alt i alt ble dette en god fotballkamp, forholdsvis jevnspilt og flere hakk opp fra forrige helgs møte med Sandefjord.

Ingen grunn til å henge med huet for lenge, vi tar imot Strømmen IF på Nammo Stadion mandag 2. Påskedag. Da skal vi være fit-for-fight igjen.

Takk til gode supportere som også i dag hadde tatt turen til Kristiansand!