Tap på Bislett

Fredrik Bjørnerud (bildet) og Raufoss 2 møtte tabelltopp Lyn på Bislett i kveld, førsteomgangen ble jevnspilt - i andre omgang ble Raufossgutta tidvis litt for lette mot store og sterke Lynspillere, men jobbet knallhardt hele kampen ut. Lyn scoret et mål på tampen av første omgang, og vant matchen 1-0

I første omgang hadde rekruttene våre god kontroll, og sto godt imot, helt til Pellegrino hos Lyn kjempet seg til rom, og satte et skudd i nota, helt nede i stoplerota og forbi en god Rino Lund Johnsen i Raufossmålet. Rett før dommeren blåste til pause. Vi hadde også våre sjanser, og med litt bedre presisjon - og en liten porsjon flaks, kunne vi satt en scoring eller to i første omgangen.

Over i andre omgang gjorde de fysiske forskjellene seg mer gjeldende, men unggutta fortsatte å  gjøre jobben sin, og sto imot stort press og mange overganger fra Lyn. Raufossgutta skapte lite framover, men brukte krefter på heltemodig forsvar.

Mathias Flo debuterte i Raufosstrøya, men han og gutta på topp fikk lite å jobbe med slik kampbildet utviklet seg. Uansett er det ingen grunn for gutta å henge med hodet av det de presterte i denne kampen, med gjennomgående god innsats mot såpass tøff motstand.

På grunn av en utsatt kamp fra vårsesongen skal vi møte Lyn igjen allerede om ti dager, den 17. august. Da på Nammo Stadion. Før den tid skal vi også møte Gjøvik Lyn på hjemmebane den 14. august. Vi ser fram til begge disse kampene.

Kampfakta: Lyn Oslo - Raufoss 2 1-0 (1-0)

Tilskuere: 452

Laget: Rino Lund Johnsen, Steffen Hjelmtvedt, Per Kristian Jansen, Henrik Fløgum, Trym Slettaløkken Engen, Manu Hervas (Jørgen Pettersen 74.), Fredrik Bjørnerud, Nicolai Fosso Fremstad, Mathias Flo, Ole Thomas Skogli, Oskar Løken (Phiyapong Phraiwan 60.)

Gule kort: Mathias Flo og Nicolai Fremstad (Lyn 2 gule)

Publisert: 07.08.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Anne Thoresen/ Marius Mykleset