Årets første tap for herrene

Raufoss-herrene røk med 0-3 for Ull/Kisa lørdag ettermiddag.

I flere av årets treningskamper har vårt mannskap vist at det bor mye bra i laget. At det er mye utskiftinger i troppen gjør at man tar tiden til hjelp for å spille laget sammen. Mye bra ble gjort i så måte under treningsleiren i Spania.

Llørdag gikk turen til Jessheim. Der ventet et godt Ull/Kisa-lag, som sannsynligvis har ambisjoner høyt oppe på 1. divisjonstabellen. Det var også tydelig nivåforskjell på lagene. Til slutt blåste dommeren av kampen på 3-0.

Etter å ha slått kinesiske Tianjin Teda (2-1), spilt uavgjort mot Elverum og Asker, ble årets første tap et faktum mot de gule og grønne. Til pause stod det 1-0. Ikke mange minuttene ut i andre omgang doblet hjemmelaget til 2-0, før 3-0 også kom godt ut i andre omgang.

Våre herrer er inne i en tøff periode nå, og allerede onsdag får de sjansen til å reise seg fra 0-3-tapet. Da kommer HamKam på besøk til Storhallen klokka 18.00. Vi gleder oss til ny kamp, og det mot en annen klubb som feirer sine 100 års eksistens i år.