Sjansesløseri og stortap

Herrelaget fikk en tøff treningskamp mot Fredrikstad. Det ble tap 0-4 torsdag kveld.

I løpet av begge omganger scoret Fredrikstad to ganger og vi ingen. Det til tross for at vi skapte mange målsjanser og at vi også var på høyde i banespillet.

Fredrikstads effektivitet gjorde at vi gikk til pause med 0-2. Målene var det Anas Farah og vår gode venn Rocky Lekaj som sørget for.

Over i andre omgang fikk vi se noe av det samme: Vi hang for så vidt godt med, og skapte en del sjanser, men vi fikk ikke uttelling. Det gjorde Fredrikstad. Takket være sin effektivitet ble de overlegne på måltavla gjennom 90 minutter med fotball på en kald kunstgressmatte.

Etter 52 minutter satt nummer tre i nettet bak Lauvli. Tim Nilsen sørget for det. Nye 20 minutter gikk uten at Raufoss fikk nettkjenning, tross blant annet en heading like over mål. Fredrikstad fikk derimot til det de ønsket. 4-0 ble signert Ludvig Begby etter 72 minutter.

Det siste kvarteret av oppgjøret ble ikke det helt store. Vi fikk ikke til stort, og kunne ikke gjøre noe med resultatet i treningskampen mot det som er regnet som avdelingsfavoritten i årets 2. divisjon. Det endte med de fire FFK-scoringene.

Allerede søndag skal gutta i aksjon igjen. Da møter de svenske Falkenbergs FF på bortebane. Den kampen går klokka 13.00.

Se oversikt over treningskampene her.

Kampfakta

Fredrikstad - Raufoss 4-0 (3-0)

Mål: 1-0 Anas Farah (9), 2-0 Rocky Lekaj (32), 3-0 Tim Nilsen (52), 4-0 Ludvig Begby (72).

Laget: Ole Kristian Lauvli - Snorre Strand Nilsen (Edvard Linnebo Race fra 81.), Kevin Jablinski, Marius Alm, Stian Simenstad - Oskar Løken (Ryan Doghman fra 60.), Mikkel Maigaard, Martin Heiberg (Håvard Nome fra 76.), Matias Belli Moldskred (Henrik Fløgum fra 86.), Emile Dadjo - Anton Henningsson (Ingo Kristjansson fra 76.).

Publisert: 08.03.2018
Skrevet av: Erik Børresen, Foto: Marius Mykleset