Tap i Trondheim

Vårt unge mannskap hadde ikke nok å stille opp mot et sterkt Ranheim 2 i Trondheim i kveld, og tapte 6-0. Trener for Raufoss 2 Andres Garcia og kompanjong Enrique Tinoco (bildet)

Annonse:

Det trengs nok noe mer rutine inn i laget om vi skal hamle opp med våre motstandere i Norsk Tipping-ligaen. Det går veldig fort, og vi møter sterke lag med god fysikk og mye erfaring.

To av våre midtbanespillere, Sivert Bakkelund og Peter Holt måtte begge forlate banen i første omgang, etter å ha fått seg noen smeller hver. Vi håper det går bra, det er nye kamper som venter, både med U19 og 3.divisjon.

Likevel skal det unge laget vi stilte med i kveld ha honnør for at de ikke på noe tidspunkt sluttet å jobbe. Her var det ingen som ga opp, og ingen sure miner til tross for massiv dominans fra Ranheim 2. Det står det respekt av. Slik moral er avgjørende viktig å ha med seg i fotballen. 

God tur hjemover, gutter! 

Kampfakta: Ranheim TF 2 - Raufoss 2 6-0 (3-0)

Laget: Rino Lund Johnsen, Nima Heirati, Simen Giæver, Amund Møllerhagen, Vaillance Nihorimbere, Peter Holt Lange-Nielsen (Arian Murad 40.), Jørgen N. Pettersen, Sivert Bakkelund (Sæha Heirati 22.), Thierry Dabove (Knut Kristoffersen 46.), Adonis Sopa (Armin Besic 70.) Andreas Østerud.

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 23.04.2019
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset