Tap for Sandnes Ulf

Dagens motstander i Marbella var Sandnes Ulf og undertegnede skulle følge kampen på Oa-TV, dessverre var sendingen preget av tekniske problemer med nettet i Spania, og slik sett alt i alt bar både sendingen og kampen preg av visse utfordringer.

Fra start var kampen jevn og ingen av lagene skapte noe særlig utenom noen halvsjanser, utover i omgangen fikk Sandnes Ulf ett lite overtak og i først omgangs siste minutt stod det 1-0 til Sandnes Ulf etter en litt merkelig situasjon i feltet.

Om vi hadde litt de samme utfordringene som dagens Oa-TV sending etter pause er uvisst , men i løpet av noen få minutter stod det plutselig 3-0 til Sandnes Ulf. Så reduserer vi til 3-1 før Sandnes Ulf legge på til 4-1, alt dette skjedde i løpet av omgangens første 10 minutter. Men vi har sett det før, gutta våre har en en meget god arbeidsmoral og etter 4-1 scoringen gjør vi noen bytter og rett etterpå reduserer vi til 4-2. Ikke lenge etterpå kommer 4-3 og etter det setter vi trykk på Sandnes Ulf, men utligningen kommer dessverre ikke. Selv om vi hadde nok sjansen til å score både 1 og 2 ganger.

Alt i alt er dette en kamp som man kan trygt si var underholdende med masse mål i 2.omgang, men vi har fortsatt litt å jobbe med frem mot seriestarten

Kampfakta: Raufoss Fotball - Sandnes Ulf 3-4 (0-1)

Scoringer Raufoss: Ryan Doghman, Oskar Løken, Anton Henninggsson

Laget: Ole Kristian Lauvli, Snorre Strand Nilsen, Marius Alm, Solo Owusu, Stian Simenstad, Martin Heiberg, Matias Belli, Mikkel Maigaard, Ikhsan Fandi, Ryan Doghman, Anton Henningsson.

Inn kom: Thierry Dabove, Oskar Løken, Parfait Bizoza, Edvard Race

Publisert: 02.03.2019
Skrevet av: Tore Nestaker/ Foto: Terje Solbakken