Tap for 3.divisjonsgutta i Storhallen

Det ble også i dag tap for rekruttene mot Lokomotiv Oslo i Raufoss Storhall. Gutta løp og jobbet godt, men ble litt for lette foran motstanders mål. Oslogutta var hakket tøffere, og satte sjansene de fikk.

Mange tenker nok ikke over hvor tøff årets regionliga er. I år har våre svært unge og meget talentfulle unggutter fra 16- 18 år, sammen med tilgjengelige A-lagsreserver  brynt seg på hardtsatsende og gode lag med overvekt av voksne, rutinerte spillere. Når lag som bylagene Gjøvik-Lyn og Lillehammer står i fare for å rykke ned i nest siste serierunde, sier det mye om hva unggutta våre har stått i gjennom sesongen. Dette står det stor respekt av, og disse gutta kommer til å gjøre seg sterkt bemerket i årene som kommer. Det er det ingen tvil om.

Det ble en lang dag for A-reservene som også var delaktige i oppgjøret mot Alta før på dagen. En stor utfordring ble å få i seg nok næring mellom kampene. Lokomotiv scoret første mål tidlig, og la på til 2-0 etter ca. halvtimen, resultatet sto seg til pause.

I andre omgang pressser Raufossgutta høyere, og er tøffere i duellspillet. Lokomotiv sliter med å komme seg til sjanser, men får straffe etter hands i feltet. Denne redder Rino Lund Johnsen mesterlig, men Lokomotiv får en gratissjanse halvminuttet etterpå som de setter i mål. Det blir andre omgangs eneste mål, og kampen ender dermed med 3-0 seier til Lokomotiv.

Siste seriekamp spilles lørdag 21. oktober mot Valdres på Blåbærmyra.

Kampfakta: Raufoss 2 - Lokomotiv Oslo 0-3 (0-2)

Laget: Rino Lund Johnsen, Manu Hervas (Adonis Sopa 73.), Marius Alm, Trym S. Engen, Henrik Fløgum, Martin Heiberg (Patrick Jacobsen 80.), Fredrik Bjørnerud (Jørgen Pettersen 60.), Sander Harefallet (Johan Karlsson 60.), Andreas Østerud (Jørund H.Torp 63.), Ole Thomas Skogli, PK Jansen

Publisert: 14.10.2017, oppdatert: 28.02.2018