Surt tap mot Ready

Gjestene fra Oslo trakk det lengste strået og tok med seg alle tre poengene etter en 2-1 seier i vårsesongens siste kamp i 3. divisjon.

Med stort ballinnehav og god fightervilje var det Raufoss som var best før pause. Uttellingen kom da også til slutt. Et skudd fra Papa Sow fant veien til nettmaskene. Før og etter det var det mye nesten, men nesten er sjelden nok.

Etter 15 minutters velfortjent hvile fortsatte hjemmelaget i samme stil som før pausen. Det eneste som manglet var kronen på verket, nemlig scoringen. Raufoss hadde en ball i mål, men ble avblåst for holding i feltet. Etter hvert som klokka skred fram kom gjestene mer og mer med. De skapte ikke enormt med sjanser, men spillet ble flyttet lenger og lenger inn på Raufoss sin halvdel.
Utligningen til Ready var av det lekre og litt tilfeldige slaget. Philippe Nziza sendte avgårde en avslutningen fra skrått hold som i en flott bue fant veien inn i vinkelen bak Rino Lund Johnsen.

Det sure seiersmålet kom minuttet før full tid. Raufoss klarte ikke å avklare og til slutt var det innbytter Coulibaly som fikk ballen over streken.
Nå er det spillefri i 3. divisjon. Neste seriekamp spilles borte mot Lyn på Bislett 7. august. 

Raufoss 2 - Ready 1-2 (1-0)
Scoringer: 1-0 Papa Sow (30), 1-1 Philippe Nziza (56), 1-2 Coulibaly (89)
Gult kort: Martin Heiberg, Raufoss. Jonas Kongelf og Philippe Nziza, Ready.
Dommer: Johan William Grundt, Eidskog Fotball
Raufoss 2: Rino Lund Johnsen, Henrik Fløgum, Piyaphong Phraiwan (Trym Slettaløkken Engen fra 70. min.), Fredrik Greve Monsen, Manu Hervas, Fredrik Omdahl Bjørnerud, Martin Petterson Heiberg, Sander Imerslund Harefallet, Ole Thomas Skogli, Per Kristian Jansen (Thomas Amlien fra 85. min.), Papa Sow

Annonse fra Obos-ligaen: