Surt tap mot Ottestad

Det ble ikke seier i sesongens første treningskamp for damelaget. Gjestene dro hjem med 0-2 i bagasjen.

Den første omgangen var jevn, men med mye rot fra hjemmelaget. De hadde enkle balltap og virket stressa.
Omgangens eneste mål kom på et langskudd fra bortimot 30 meter.

Etter hvilen var nervøsiteten definitivt lagt igjen i garderoben. De gule og svarte jenten skapte flust av sjanser. Den største gikk i tverrliggeren. Dessverre ville ingen av mulighetene over målstreken. Da Ottestad kom på en overgang og putta ballen i mål på sin eneste sjanse etter pause endte det med et meget surt tap.

Raufoss manglet flere spillere til dette oppgjøret. Blant annet spilte ikke Maren Kraby Simenstad, Mia Schjerve Giæver, Petrine Strand, Karine Ørud og Selma Panegstuen.
I tillegg måtte vi gjøre to tidlige bytter i den første omgangen grunnet skade og sykdom.

På plussiden kan nevnes at Kaja Bjørkvold er en signering unna en ny sesong i Raufoss. Ingrid H Folkestad er spilleklar for oss, men der mangler det også en signatur.

Neste treningskamp for damelaget er lørdag 19. januar hjemme mot Fart.