Storseier i generalprøven!

Raufosskaptein Nora Dalby (bildet) kan se seg svært fornøyd med dagens generalprøve mot Sandefjord kvinner. Utespiller Malin Fuglerud Bjørge sto i mål, og holdt smultringen bakover. Framover var det også fartsfylt og meget solid i en kamp jentene utklasset Sandefjord og vant 7-0.

Raufossjentene produserte flest sjanser i første omgang, men fikk ikke hull på byllen før helt på tampen av omgangen. Mia Schjerve Giæver fikk servert en herlig ball fra Sofia Berntsen som ble omsatt i mål. 

Oda Karoline Skogan har slitt med skader i hele vinter, men er definitivt tilbake med sin målteft! Tre scoringer kunne hun notere seg for utover i omgangen, med gode oppspill fra lagvenninnene Sofia Berntsen og Vilde Bokalrud. Vilde satte selv inn 5-0 målet.

Helene Lium Nyhus er også en spiller som vet å plassere seg riktig og score mål,  Helene og puttet både i det 88. og det 89. spilleminutt.  

Sandefjord kvinner hadde ikke så mye å stille opp med i dag, de spiller også i 2. divisjon i år, men i en annen avdeling enn oss. Det var veldig sporty av dem å stille opp på kort varsel, det setter vi stor pris på.

Nå er det bare å glede seg til vi skal i gang med cup og seriekamper for jentene våre - det ser svært lovende ut foran 2019-sesongen!

 

Kampfakta: Raufoss Fotball - Sandefjord kvinner 7-0 (1-0)

Scoringer: Oda Karoline Skogan 3, Helene Lium Nyhus 2, Mia Schjerve Giæver, Vilde Skattum Bokalrud

Laget: Malin Fuglerud Bjørge, Anita Bueno Lindmoen (Josefine B. Flaterud 82.), Maren Kraby Simenstad, Nora Dalby, Thea Heimdahl Dahlen, Vilde Skattum Bokalrud (Ellen Gravdahl 75.), Karine Ørud, Sofia Berntsen, Mia Schjerve Giæver (Sigrid S. Hoem 75.), Oda Karoline Skogan, Kaja Bjørkvold (Helene L. Nyhus 72.)

 

Annonse fra Obos-ligaen: