Stian Simenstad blir Raufoss-spiller

– Han er en spiller som vil passe godt inn, sier Christian Johnsen.

Annonse:

Selv om våre seniorlag nå har tatt seg ferie etter endt sesong, jobbes det fortsatt jevnt og trutt på kontoret i Raufoss Fotball.

Nå legges kabalene for neste sesong.

For herrelaget betyr det at vi i dag kan offentliggjøre at Stian Simenstad, 26-åringen som kommer fra spill i Elverum, er klar for spill i gult og svart. Simenstad, som i hovedsak spiller back, har signert kontrakt ut 2019-sesongen.

Les også om våre nye juniorspillere!

- Raufoss Fotball ønsker å spille framoverrettet og offensiv fotball. Vi vil ha spillere med tempo i beina og stor løpskraft. Vi har en klar lokal identitet og vi vil at de beste og mest ambisiøse spillerne i Vest-Oppland spiller for oss. Stian innehar disse kvalitetene og vil passe godt inn. Han er en ydmyk og flott gutt, sier hovedtrener Christian Johnsen til RaufossFotball.no om signeringen.

21 kamper i OBOS-ligaen

Mandag kunne Stian Simenstad presenteres i gult og svart.
Mandag kunne Stian Simenstad presenteres i gult og svart.

Simenstad kommer opprinnelig fra Gjøvik, hvor han i alle år spilte fotball før overgangen til Elverum for ett år siden. Før overgangen til Elverum var han blant annet på prøvespill hos oss på Raufoss, men valget den gang falt på den da 1. divisjonsklare klubben. Det er det naturligvis ikke vanskelig å forstå.

Les også at "Greven" signerte ny kontrakt.

I årets OBOS-liga har Simenstad vært involvert i totalt 21 av Elverums kamper. Han er blant de 11 av spillerne som har flest spilleminutter.

– Stian har vært god for Elverum i OBOS-ligaen i år, sier Christian Johnsen.

Har fulgt med

Simenstad selv var godt fornøyd etter å ha skrevet under på kontrakten med daglig leder Bent Dalby mandag.

– Det var spennende å følge med på utviklingen Raufoss hadde gjennom sesongen i år. Jeg gleder meg til å være med på og ta det ett skritt videre de to neste sesongene, sier Simenstad til RaufossFotball.no.

– Jeg er helt sikker på at jeg kommer til å trives i Raufoss, sier han.

Vi gleder oss til å se Stian på feltet med gutta etter ferien, og håper på gode stunder de neste årene!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 20.11.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Erik Børresen, Foto: Marius Mykleset