Kruttsterkt av Raufoss 2 i Trondheim

Gode forberedelser gir mer sprut - og i dag fikk ung-gutta full uttelling på Ruta Arena i oppgjøret mot Strindheim. Det endte med en herlig 2-3 seier! Andreas Østerud (bildet) ble matchvinner med sin scoring i det 83. spilleminutt.

Vi fikk en jevn start på matchen, men Strindheim scorer det første målet etter 14 minutter spilt i første omgang. Bare noen minutter senere skaffer 16-åringen Sæha Heirati oss balanse i regnskapet når han setter inn 1-1. Han drar seg innover i banen, fyrer til fra spissen av 16-meteren og kliner ballen opp i motsatt kryss!

Etter scoringen raser Strindheim i angrep, en spiller felles i feltet og det dømmes straffe. Rino Lund Johnsen står imidlertid som en "påla", går i riktig hjørne og avverger mesterlig.

1-1 står seg til pause.

Etter pause starter Raufossgutta best, og får betalt etter at Gard Simenstad og Jørgen Ninive Pettersen sammen kjører en flott overgang, Jørgen river seg fri fra Strindheimforsvaret og scorer med ei lang tå. Dermed 1-2.

Strindheim sleit med å spille seg framover, men det løsner etter 78 minutter, da løper en Strindheimspiller inn utligningen etter innlegg fra høyresiden.

Dagens siste scoring var det Andreas Østerud som sto for, nok en gang er det en flott kontring i tospann med Gard Simenstad: Simenstad legger en lissepasning til en knallsterk Østerud som legger all sin kraft til, skyter hardt under Strindheims keeper og i mål!

Mot slutten av kampen trykker trønderne voldsomt på, og ville nok helst hatt en straffe på overtiden, men slik så ikke dagens dommer denne situasjonen.

Gutta spilte en klok fotballkamp, keeper Rino Lund Johnsen sto bunnsolid bakerst og hele laget var skikkelig på jobb i 94 minutter! Moro!

Vi ønsker gutta god tur hjemover - vi tipper det er god stemning i buzzen!

Kampfakta: Strindheim TF - Raufoss 2 2-3 (1-1)

Scoringer: Sæha Heirati (18) Jørgen Ninive Pettersen (59), Andreas Østerud (83) Strindheim: (14, 78)

Laget: Rino Lund Johnsen, Adonis Sopa, Amund Møllerhagen, Simen S. Giæver, Henrik Fløgum, Vaillance Nihorimbere, Gard Simenstad,Jørgen Ninive Pettersen, Andreas Østerud (Sander Odenrud 90.), Sæha Heirati (Armin Besic 79.) Arian Murad ( Jonatan Ottosen 85.)

Gule kort: Gard Simenstad og Andreas Østerud

Publisert: 01.06.2019