Sterk opphenting - men tap for U19

Raufoss U19 tapte 2-3 mot Skeid, men spilte god andre omgang og var nær «poengdeling» i treningskampen i vind og regn på Skreia søndag ettermiddag.

Raufoss testet ut 3:5:2- formasjon i denne kampen. I første omgang ble vi hardt straffet for feil på egen halvdel. Skeid scoret tre ganger på fire-fem sjanser. Raufoss produserte også et par gode sjanser uten å klare å overliste en god keeper.

Andre omgang ble langt friskere og bedre av Raufoss-gutta. Håvar Befring reduserte etter flott angrep tidlig. Like etter traff han tverrliggeren fra kort hold. Adonis Sopa reduserte til 2-3 i en meget god periode av hjemmelaget.

Skeid hadde også et par gode muligheter, men U16-keeper Mathias Hasle spilte en god omgang i mål.

Kampen endte 2-3, men ga mye god læring og nyttig kamptrening for mange spillere.