Sterk kamp mot Fart - tross tap

Etter to scoringer drøyt halvveis i den første omgangen ble det Fart som gikk seirende ut av dagens treningskamp. Men jentene jobbet hardt kampen igjennom, og leverte sin beste treningskamp så langt i år.

Fart stilte med førstelaget, men det var ikke et toppet Toppserielag vi møtte.

Raufossjentene hang bra med den første halvtimen. Da kom vi til flere gode sjanser. Så dabbet vi litt av og da viste Toppserie-laget seg fram.

Det kom to mål i løpet av den første omgangen, begge tett på hverandre. Fart scoret kampens første mål etter 28 minutter. Fem minutter senere hadde hjemmelaget økt ledelsen til 2-0. En ledelse som holdt til pause.

I første omgang holdt Raufoss godt følge med Fart den første halvtimen.

Etter hvilen var jentene helt på høyden omgangen igjennom. Vi hadde guts til å spille ball og tråkket til i de fleste dueller. Noen mål det ikke på oss, men scoret gjorde heller ikke hjemmelaget. Dermed endte oppgjøret 2-0 til Toppserielaget Fart.

- Dette var definitivt vår beste treningskamp så langt denne oppkjøringen, sier keepertrener Trond Børresen.

Kampen gikk i Vang utenfor Hamar, og det ble gjensyn med flere tidligere lagvenninner som nå aksler de røde draktene og skal spille toppserie denne sesongen.

Kampfakta: Fotballaget Fart - Raufoss Fotball 2-0 (2-0)

Laget: Solveig Engen, Anita Lindmoen, Ingrid Folkestad, Nora Dalby, Sigrid S. Hoem, Sofia Berntsen, Vilde S. Bokalrud, Karine Ørud, Oda Karoline Skogan, Helene Lium Nyhus, Kaja Bjørkvold

Inn kom: Selma Panengstuen, Josefine Bark Flaterud, Karina Finstad, Ellen Gravdahl, Malin F. Bjørge