Stem på klubben i ditt hjerte

Hver eneste dag, fra 11. november til 24. november, kan du stemme på Raufoss Fotball som klubben i ditt hjerte.

For tredje år på rad arrangeres klubb-konkurransen "Klubben i mitt hjerte". 

Ved et enkelt klikk kan din stemme bidra til at Raufoss Fotball vinner penger. 

Klikk her for å gi din stemme!

Til sammen, de to siste årene, har vi vunnet 30.000 kroner gjennom konkurransen. Det var et godt bidrag inn i klubbkassen. Så del med venner og bekjente. 

Konkurransen er enkel:

Hver eneste dag må vi ha over 50 stemmer for å være med i trekningen av 10.000 kroner. Så del med venner og familie og stem på klubben i ditt hjerte. 

I tillegg er vi med i konkurransen om å vinne 50.000 kroner (!). 

Alle stemmer som kommer inn på Klubbenimitthjerte.no blir registrert i løpet av kampanjeperioden fra 11.- 24. november. Den klubben som har fått flest stemmer i løpet av hele perioden vinner en hovedpremie på 50.000 kroner. I tillegg tildeles 50.000 kroner til en en tilfeldig klubb blant alle de som i løpet av kampanjeperioden har oppnådd 50 dagsstemmer. Vinnerne offentliggjøres fredag 24. november.

Les mer om kampanjen her!

Nytt av året er at SpareBank 1 og Spleis gir bort 100.000 kroner i en tilleggskonkurranse!

Søk frem klubben og støtt spleisen som ligger på den siden, finnes det ingen kan du opprette en «Klubben i mitt hjerte»-spleis. Hver dag i perioden trekkes det en vinner av klubbene som har passert 2.000 kroner på sin spleis. Vinnerklubbene får 5.000 kroner.

Dersom ingen klubber passerer 2.000 kroner vil den «Klubben i mitt hjerte»-spleisen som har samlet inn mest bli premiert. Fredag 24. november trekkes enda to nye vinnere av 25.000 kroner hver blant alle klubbene som har samlet inn mer enn 2.000 kroner.

Trykk her for Spleis-konkurransen!

Det er kun spleiser opprettet fra klubbenimitthjerte.no som deltar i trekningene. Spleis tar vanligvis et gebyr, men «Klubben i mitt hjerte»-spleisene er gratis.

Følg Raufoss Fotball på Facebook for jevnlig oppdateringer av konkurransen!

Slik er reglene: 

  • Klarer Raufoss Fotball å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av tre dagspremier på 10.000 kroner fra SpareBank 1.
  • Med en gang vi har oppnådd 50 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no at vi er med i trekningen av 10.000 kroner.
  • Oppnår vi 50 stemmer hver dag i kampanjeperioden deltar vi i totalt 10 trekninger. Vinnersjansene er derfor store.

  • Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje.

  • På P4s formiddagssendinger vil gårsdagens tre vinnere offentliggjøres og vinnerne vil samtidig også bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no.

  • Totalt deler SpareBank 1 ut 30 premier á 10.000 kroner og to hovedpremier på 50.000 kroner. I tillegg deles 100.000 kroner i ekstrakonkurransen for Spleis

klubben_logo
Annonse fra Obos-ligaen: