Stang ut for jentene

Jentene åpnet litt rotete i Oslo, men holdt likevel Øvrevoll/Hosle til 0-0 til pause. I andre omgang ble det mye stang ut for Raufossjentene og tilsvarende stang inn for ØHIL 2, som tilslutt vant 3-0 på DnB Hosle Arena.

Slik oppsummerer trener Umar Malik dagens match:

- Kampen starter veldig rotete, vi taper  også en del dueller gjennom store deler av kampen. Vi slipper inn enkle mål i 2.omgang. Så foretok vi noen bytter som endret kampbildet,  vi hadde tre store muligheter til å score. Men disse ble annullert pga. offside, i tillegg ble Oda  (Skogan) meid ned av ØHIL-keeperen som også var bakerste spiller. Definitivt rødt kort slik vi vurderer det. Ikke mye vi får gjort med det, men det kunne endret kampbildet i vår favør men dessverre så er vi både uheldige og ikke dyktige nok i forsvarsspillet  vårt i dag.

Kampfakta: Øvrevoll/Hosle 2 - Raufoss Fotball 3-0 (0-0)

Laget: Solveig Engen, Mina Sørum, Maren Kraby Simenstad, Thea Heimdahl Dahlen, Sigrid Straumsheim Hoem, Maren Frenning Johansen, Anita Bueno Lindmoen, Vilde Skattum Bokalrud, Mia Schjerve Giæver, Nora Bakke, Oda Karoline Skogan.

Innbyttere: Selma Panengstuen, Malin Fuglerud Bjørge, Petrine Strand, Josefine Bark Flaterud, Karine Ørud

Publisert: 05.08.2018
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Støtt norsk kvinnefotball