Stabæk best på Nadderud

Raufoss ga aldri opp og var bare et mål bak med seks minutter igjen. På overtid punkterte hjemmelaget matchen og vant 3-1.

Med litt mere flyt, tur og dyktighet kunne Raufoss fort ledet 1-0 før Ola Brynhildsen skled nydelig forbi Hervaz og Senstad i midtforsvaret og satte inn 1-0. Samme mann var sist på et innlegg ti minutter senere og hjemmelaget hadde fått en ledelse de følte seg komfortable med.

Men Raufoss lot seg ikke knekke. Selv om hjemmelaget var best kampen sett under ett, falt Raufoss aldri sammen. De sto opp som et lag i samfulle 90 minutter og de ofret seg for hverandre, alle 14 som fikk spilletid på kunstgressbanen på Nadderud.

Når en føler en får altfor lite betalt for den innsatsen som legges ned er det fort gjort å få feil fokus, fort gjort å blir sur og tverr og la frustrasjonen gå ut over kvaliteten på det en viser på banen. Det så vi null til mot Stabæk.
De fikk da også betalt for aldri å gi opp, og de gule og svarte øynet nok et lite håp om poeng da Per Kristian Jansen reduserte med seks minutter igjen. Men på overtid scoret Stabæk på et direkte frispark fra skrått hold bak en for dagen god Rino Lund Johnsen og kampen var over.

To matcher gjenstår for andrelaget i sesongen 2017, hjemme mot Lokomotiv Oslo kommende lørdag og Valdres på Blåbærmyra lørdagen etter.

FAKTA
Stabæk 2 - Raufoss 2 3-1 (2-0)
Scoringer: 1-0 Ola Brynhildsen (9), 2-0 Brynhildsen (21), 2-1 Per Kristian Jansen (84), 3-1 Rubio Rubin (90)
Dommer: Stian Røvig Sletner, Holmlia
Gult kort: Manu Hervas og Andreas Østerud, Raufoss.
Raufoss 2: Rino Lund Johnsen, Fredrik Greve Monsen, Manu Hervas, Petter Senstad, Henrik Fløgum (Trym Slettaløkken Engen fra 46. min.), Johan Filip Karlsson, Martin Heiberg, Jørgen Ninive Pettersen (Adonis Sopa fra 46. min.), Ole Thomas Skogli, Per Kristian Jansen, Jørund Holstad Torp (Andreas Østerud fra 46. min.)