De blir samarbeidspartner #100!

I året vi feirer 100-årsjubileum, er det hyggelig at Boligpartner blir vår 100. sponsor.

I forbindelse med at Raufoss Fotball i år fyller 100 år, ble et hårete mål satt av den nyetablerte markedsgruppen foran årets sesong!

«Vi skal ha minst 100 samarbeidspartnere!», ble det uttalte målet.

Noe som kunne virke tøft, da vi i foregående sesong endte på rett i overkant av 60 stykker. Målsettingen betød en vekst på godt over 50 %.

Nå midtveis i sesongen har vi nådd det hårete målet, og daglig leder i Raufoss Fotball Bent Dalby benytter anledningen til å takke alle som har bidratt til at vi har nådd et slikt hårete mål.

Partner nummer 100 ble den landsdekkende kjeden Boligpartner. Boligpartner, som har sitt hovedsete på Hamar, har siden de ble etablert på slutten av 90-tallet, vokst til å bli en landsdekkende kjede, blant annet med avdelingskontor på Gjøvik.

– Juhuu! Det var morsomt, var den umiddelbare reaksjonen fra daglig leder Lise Bratland Hansen, da vi tok kontakt for å fortelle «nyheten» om at nettopp Boligpartner ble partner nummer 100.

Bratland Hansen, forteller videre at hun er imponert over det arbeidet Raufoss Fotball legger ned, og at det er selvfølge for Boligpartner som en lokal aktør og støtte opp under det flotte arbeidet klubben virker til å gjøre. Både med tanke på topp og bredde, men også det generelle samfunnsansvaret, klubben virker til å ta på alvor.

– Raufoss Fotball har et godt fotfeste i lokalbefolkningen og betyr mye for mange. De fronter verdier vi i Boligpartner også står inne for, og vi synes derfor det er morsomt at vi nå er på samme lag, forteller Bratland Hansen

Boligpartner har skrevet en avtale som i første omgang løper ut 2019, og vil fra og med høstsesongen være å finne som draktsponsor hos herrelaget.

Vi i Raufoss Fotball takker Boligpartner for at de har trua på den jobben som gjøres i Raufoss Fotball, og at de ønsker å være med på laget vårt, og benytter samtidig muligheten til å minne om at første hjemmekamp etter ferien er nå på søndag, førstkommende, klokken 16.00.

Og som alltid denne sesongen, så er det muligheter for våre sponsorer og samarbeidspartnerne til å møtes en drøy time før kamp, for å få litt godt å spise, møte begge lags trenere i vår nye klubbhytte på Nammo Stadion. Dørene åpner klokken 14.45, og vi håper alle våre samarbeidspartnere benytter muligheten til å komme. Det serveres kaffe og kaker i pausa.

Velkommen skal dere være!

Annonse fra Obos-ligaen: