Solid seier mot Otta

Raufossjentene møtte Otta i NM kvalik fredag kveld. Raufoss stilte et sterkt lag med spillere fra A-troppen og vant kampen 5-2.

Etter 20 minutters spill tok Raufoss ledelsen ved Helene Nyhus, etter pasning fra Sofia Berntsen som spiller fri Helene, som elegant setter ballen kaldt og rolig i mål. Bare fire minutter senere går Raufoss opp i 2-0 ledelse, og nok engang med Sofia som servitør. Raufoss styrer store deler av kampen og skaper en del sjanser, men setter dem ikke. Like før pause kommer imidlertid jentene til en ny sjanse. Denne gangen er det godt forarbeid fra Johanne Tosterud som slår en perfekt innlegg inn til Pernille Strand som setter inn 3-0.

Raufossjentene gikk hardt ut i andre omgang også, og etter 2 minutter så setter Sofia Berntsen inn 4-0. Hun både starter og avslutter også angrepet etter godt samspill med Oda Skogan. 15 minutter ut i omgangen får Otta straffe, og scorer 4-1. Men Raufoss svarer kort tid etterpå, og denne gangen er det Pernille Bakken som scorer 5-1 målet etter godt forarbeid fra Fride Hoem. Noen minutter før slutt får Otta et trøstemål og kampen ender 5-2.

Silje Huuse ble kåret til banens beste av Raufossjentene. Hun hadde dette å si etter kamp:
- Jeg synes vi jobbet godt kollektivt, og fikk til det vi avtalte i forkant av kampen. Vi rullet opp mange fine angrep, og var også råe defensivt slik vi har hatt fokus på. Alt i alt synes jeg det ser veldig lovende for kommende sesong!