Smakfull seier på Gjemselund

Raufossgutta jublet etter Andreas Østerud sin 1-2 scoring på Gjemselund. Etter at Kongsvinger 2 åpnet kampen friskest, jobbet gutta seg godopp - er effektive - og vinner en viktig seier!

KIL 2 stilte et godt lag i ettermiddag, og gikk ut i et høyt press og med solid ballinnehav. De fikk også første scoring, den kom etter 16 minutter spilt. Raufossgutta sleit noe med pasningskvaliteten innad i laget innledningsvis, og fikk ikke skikkelig flyt i spillet. Gard Simenstad går i krigen på et sleivete tilbakespill i KIL-forsvaret, blir felt av KIL-keeperen og vi får straffe. Den setter Kristoffer Nessø elegant i mål, og vi får balanse i regnskapet 1-1 etter 26 minutter.

Yngstebror Simenstad har et fryktet skuddbein, og forsøker et skudd fra spissen av 16-meteren etter 37 minutter spilt. KIL-keeper må gi retur på det knallharde skuddet - Andreas Østerud er våken, setter hodet til og i mål. Dermed 1-2.

I andre omgang er det noe lavere tempo, våre gutter får mer orden på relasjonene og pasningsspillet sitt. KIL 2 skaper ikke så mye, og vi er nærmest scoring i omgangen. Både Edvard Race, Jørgen N. Pettersen og Gard Simenstad har gode muligheter, men ingen flere mål altså.

Gutta står solid bakover kampen ut, og vi innkasserer tre viktige poeng på bortebane! Vel blåst, gutter!

Kampfakta: KIL 2 - Raufoss 2 1-2 (1-2)

Scoringer:  16' KIL 2, Nessø 26', Østerud 37'

Laget: Rino Lund Johnsen, Amund Møllerhagen, Simen Schjerve Giæver, Henrik Fløgum, Edvard Race, Vaillance Nihorimbere, Jørgen N. Pettersen Sander Odenrud 90.), Gard Simenstad, Kristoffer Nessø (Martin Heiberg 61.), Adonis Sopa (Sæha Heirati 75.), Andreas Østerud (Arian Murad 80.)

Gule kort: Rino Lund Johnsen, Edvard Race og Martin Heiberg

Publisert: 19.05.2019