Sløste og tapte i Sandnes

Det ble tap i den tøffe bortekampen mot Sandnes Ulf, men vi hadde plenty med sjanser på gresset i Sandnes. Effektiviteten uteble i avgjørende øyeblikk for Raufossgutta, som jobbet og sleit uten uttelling i kveld.

Første omgang ble jevnspilt med et lite overtak for hjemmelaget, som også satte 1-0 etter ca halvtimen. Vi hadde et par halvgode forsøk fra Matias Belli og Ikhsan Fandi, men Sandnes cruiset inn med 1-0 ledelse til pause. Over i andre omgang får Sandnes kampen inn igjen i samme sporet som de avslutta første med. Er gode på å utnytte våre feil, og spiller oss ut på overganger, først en gang i det 58. spilleminutt og Ingvald Halgunset scorer. Fem minutter senere kløner vi det til i eget forsvar på en klarering som Berntsen  og Sandnes setter i mål. Dermed 3-0..

Gutta er kraftig bakpå, men jobber på og gir ikke opp selv om de sliter. Etter 67 minutter legger innbytter Gard Simenstad ballen på plass for Parfait Bizoza som skyter hardt, Sandneskeeperen holder den først, men den triller inn, og 3-1. Kristoffer Nessø jobbet utrettelig på topp, men vi fikk aldri slått oss helt løs inne i Sandnesforsvaret.

Sluttspurten ble innholdsrik. Raufossgutta produserte flust med sjanser. Marius Alm var nære, Matias Belli var også nære. Innbytterne Simenstad og Doghman spilte seg pent igjennom men fikk ikke avslutta skikkelig, vi hadde en flott trippelsjans mot slutten som vi gjerne skulle sett i mål. Det ble rikelig med "spunk" på slutten, men det holdt ikke, og den kom litt for sent.

Det er ingen enkle kamper i denne ligaen, det er bare å brette opp ermene og jobbe på videre og ha det moro. Neste helg får vi KFUM på besøk på Nammo Stadion, og utfordringene står i kø de siste seks seriekampene.