Slo Gjøvik-Lyn 3-1

Det gikk ikke helt på skinner for Raufossgutta i kveld, men med god moral - Ole Kristian Lauvli bakerst og tre fine scoringer vant de kveldens treningskamp mot Gjøvik-Lyn 3-1.

Gjøvik-Lyn var friske og angrepsvillige, særlig i første omgang. Likevel er det vi som scorer først, etter et godt angrep etter fem minutter spilt. Junioren Arian Murad setter ballen forbi Gjøvik sin keeper. Ole Thomas Skogli var et stadig uromoment for stopperne våre, men vi hadde Ole Kristian Lauvli som vartet opp med et par-tre meget viktige redninger i løpet av omgangen. Og vi kunne gå til pause på 1-0.

Gjøvik-Lyn fortsetter å trøkke på i andre omgang, og får tilslutt lønn for strevet med en fortjent utligning rundt det 70. spilleminutt. Vi sliter litt med relasjonene mellom gutta, og pasningene sitter ikke slik de skal der vi er i øyeblikket.

I det 75. spilleminutt drar Adonis Sopa seg elegant inn i banen, drar seg fint fri, og kliner et velplassert skudd opp til høyre for keeper og i mål. En flott prestasjon av unggutten!

Spiker'n i kista kommer fire minutter før slutt - en flott corner fra Gard Simenstad havner presist hos råsterke Amund Møllerhagen, og kontant i mål.

På en dag der det går litt trått, og mange har litt tunge bein, så er det sterkt å sette inn det ekstra giret slik gutta gjør i kveld og vinner tilslutt en relativt jevn kamp med god margin. Moro er det også at det er tre juniorer som besørger scoringene.

Edvard Race har kastet håndgipsen, og var på banen igjen for første gang i år,  det er fint å få han i gang igjen.

Kampfakta: Raufoss 2 - FK Gjøvik-Lyn 3-1 (1-0)

Scoringer: Arian Murad, Adonis Sopa, Amund Møllerhagen

Laget: Ole Kristian Lauvli, Simen Giæver, Parfait Bizoza (Amund Møllerhagen 46.), Edvard Race, Henrik Fløgum (Amund Glemmestad 62.),Sivert Bakkelund, Jørgen N. Pettersen (Vaillance Nihorimbere 85.), Gard Simenstad, Adonis Sopa, Andreas Østerud, Arian Murad (Armin Besic 76.)

Publisert: 13.02.2019