Skeid på bortebane

Det er duket for nok et spennende oppgjør mellom Skeid Fotball og Raufoss Fotball på søndag, denne gangen på Nordre Åsen.

Annonse:

Det er fem poeng som skiller Raufoss og Skeid på tabellen i PostNord-ligaen avdeling 1 nå som fem serierunder gjenstår. Lagene ligger på plassene nummer fire og fem. HamKam troner på toppen av tabellen med 50 poeng, og det skal mye til om Hedmarkingene ikke nå skal ta steget opp og tilbake i OBOS-ligaen, med et forsprang på seks poeng ned til Alta på andreplass med 44 poeng. Det er fremdeles relativt åpent hvilket av lagene som jager bak som tar kvalik-plassen, selv om Alta ligger best an. Asker på tredjeplass har 40 poeng, og vi har 39 på fjerdeplassen. Vi kan håpe spenningen fram mot serieavslutning varer så lenge som mulig!

Trener Christian Johnsen og Raufossgutta har gjennom hele sesongen fokusert på en kamp av gangen, og morgendagens kamp mot Skeid er i så måte ikke noe unntak. Gutta er godt forberedt og innstilt på å løse oppgaven med å legge ned mye hardt arbeid med et velfungerende kollektiv. Keeperne på begge lag er av det ypperste slaget, og kan bli helt avgjørende for utfallet av oppgjøret. Vi har som kjent Ole Kristian Lauvli i storform som vår sisteskanse, mens Einagutten Idar Nordby Lysgård vokter Skeidmålet med stor autoritet. 

Vi har fremdeles Kristian Lønstad Onsrud ute med sin skade, men ellers skal troppen være intakt. Ingen soner for gule kort denne runden.

Det blir en utfordrende kamp mot Skeid på en liten og intim bane. Men vi er i god form, troppen er fulltallig og vi er klare til søndag!

— Christian Johnsen, hovedtrener

Kampen blir garantert tøff, begge lag har trenere med stort engasjement - og vi får nok en duell mellom Christian Johnsen og Skeidtrener Tom Nordlie langs sidelinja. Under forrige møte mellom lagene gikk det noen "kuler med varmt" mellom Nordlie og Jørn Ola Form (se bilder under) men det endte med hjertelig forsoning. Litt temperatur skal det være!

Vi håper mange Raufossinger tar turen til Nordre Åsen på søndag ettermiddag, kampstart kl. 15.00. Heia Raufoss!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 23.09.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Anne Thoresen/ Alle foto: Marius Mykleset