Setter kursen nordover

Stian Simenstad (bildet) og Raufossgutta skal spille årets nest siste seriekamp på Alfheim stadion i Tromsø mot Tromsdalen. Kampen går lørdag kl. 16.00

Det ventes endel snø til helgen over store deler av landet, og i Tromsø kan det ligge an til litt utfordrende spilleforhold om værmeldingene slår til. Men vi totninger er da også vant til snø, så det takler vi. Gutta reiser fredag og pga. flytidene blir de i Tromsø til søndag.

Tromsdalen er allerede klare for nedrykk, men har tidvis spilt fin fotball og har bitt godt fra seg mot sterke motstandere. Forrige helg spilte de 3-3 mot Notodden borte, og kampen før det tapte de med bare 0-1 for serievinner Aalesund på Alfheim. Gutta fra Troms spiller med lave skuldre, og de vil garantert ikke gjøre det lett for oss heller på lørdag. 

Vi har første kamp mot "Daln" friskt i minne, den kampen endte 6-4 til oss og var en kamp der vi fikk testet hele følelsesregisteret på tribunene,

Sjekk lenken her med høydepunkter fra kampen. 6-4: Game-set-match

Vi har ingen karantener denne runden, men et par av gutta har noen småskader og må kanskje stå over av den grunn. Vi har fremdeles en liten teoretisk mulighet til å nå kvalik, men uansett så jakter Christian Johnsen & Co en så høy plassering som mulig.

Kampen vises på Eurosport, og høres hos OA/ Radio Toten. Vi antar at Retro Bar også viser match.

God tur nordover til gutta og støtteapparat - vi har som vanlig trua på tre pinner!

 

Annonse fra Obos-ligaen: