Sesongens siste kamp for U19

Johan Karlsson (bildet) og U19 har hatt en utfordrende høst. Nå venter Lørenskog i siste serierunde, torsdag kveld kl. 20.15 på Rolvsrud.

Annonse:

Hovedtrener  Manu Hervas har sammen med Øystein Amlien og Kurt Andersen jobbet godt med unggutta siden tidlig i vinter og gjennom en lang sesong:

- Vi har jobbet hardt hele sesongen, vi har hele tiden hatt fokus på spillerutvikling, men også på å få gode nok resultater for å kunne holde oss både i Interkrets og i 3. divisjon. Resultatene i høst har ikke vært gode nok, og derfor har vi den tabellsituasjonen vi har fått, sier Manu.

- Man må være ydmyk og akseptere situasjonen, og bare fortsette å jobbe hardt for å bli bedre. Når det er sagt, mener jeg at gutta har gjort en fantastisk jobb - både i seniorfotballen og i juniorfotballen. Jeg er fortsatt helt sikker på at vi har mange unge spillere som er morgendagens A-spillere, avslutter han.

Arbe er det eneste som teller!

— Manu Hervas

Vi håper å få til oppdatering på Raufoss Fotballs side på Facebook under kampen, Raufossgutta reiser til Lørenskog for å avslutte sesongen på en god måte!

manu 2
Øystein Amlien og Manu Hervas
Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 18.10.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset