Sesongen 2019 er i gang

Tre minutter over fire samlet trener Christian Johnsen gutta sine. Da var de første 90 minuttene med sesongforberedelser mot OBOS-ligaen 2019 gjennomført.

Annonse:

To spilere manglet. Nykommer Gard Simenstad og «veteran» Snorre Strand Nilsen trente alternativt. Oskar Løken var syk. Ellers var alle spillerne som er på kontrakt på plass.

- Moro å komme i gang igjen. Det har egentlig vært lang nok pause. Vi trives best på feltet, sa trener Christian Johnsen etter å ha oppsummert økta sammen med keepertrener Rickard Claesson. 

Moro syntes også Mikkel Maigaard Jakobsen at det var:
- Det var deilig å komme i gang igjen. En gleder seg alltid til å møte gutta og spille det spilles man elsker.
Keeper Ole Kristian Lauvli var enig.
- Det er alltid litt rusk i maskineriet på førstetrening det går seg til. Det har vært godt med en måneds ferie, men det var moro å være tilbake. 

Men snaue 20 spillere på plass er det rom for et par til. Mandag kommer det etter planen et par mann som skal vise seg fram. 
- Vi kommer til å jobbe med troppen fram til vi mener den er komplett. Målet er å ha en tropp med pluss/minus 21 spillere. Det kan være at noen forsvinner, samtidig som vi jobber med forsterkninger.

OBOS-gutta trener nå fram til 21. desember. Da blir det juleferie fram til 4. januar.
- Lørdag skal vi ha en løpstest. Utover det skal vi trene som normalt. Det blir ikke store forskjellen på det vi gjør nå og det vi kommer til å gjøre framover. Vi trener med fokus på spill og fysikk, sa Christian Johnsen.

Annonse fra Obos-ligaen: