Alt klart for seriestart

Herrelaget møter Elverum på NAMMO Stadion lørdag 16.00.

En lang og snørik vinter går mot slutten, og endelig er det klart for fotball som betyr noe igjen. Årets første kamp om poeng spilles ute på NAMMO Stadion lørdag 16.00, når Raufoss tar imot Elverum til årets første kamp i 2. divisjon.

Elverum rykket ned fra OBOS-ligaen i fjor og har hatt mye utskiftninger i likhet med hva vi har hatt. Blant annet har de mistet Stian Simenstad, som denne vinteren har briljert på vår venstreback.

Solomon Owusu er en annen nykommer. Til RaufossFotball.no sier han at han ser fram til å komme i gang.

– Det blir godt å komme i gang med sesongen. Vi har hatt en veldig lang pre-season og jobbet på hver eneste dag. Jeg vil si at alle gutta er klare for å slåss om poeng på lørdag, sier vår midtbanespiller.

Hedmark-laget er av mange tippet som en av de heteste utfordrerne til opprykksfavoritt Fredrikstad, og det er derfor lite som tyder på at det vil bli en enkel kamp for Christian Johnsens menn lørdag.

Det er ingen hemmelighet at det har vært mye snø på stadion, men de siste dagene har det vært jobbet godt. Til seriekampen lørdag er det rundt 700 sitteplasser og rundt 300 ståplasser klare. Skulle det komme flere, er det nok plass til dem også.

Vi gleder oss til seriestart og ønsker alle hjertelig velkomne til NAMMO Stadion lørdag 16.00!

Annonse fra Obos-ligaen: