Seier på Sveum

Det ble klar seier på Sveum mot Brumunddal. Solid kollektiv innsats, og med tre fine scoringer av gutta på topp!

Førsteomgangen ble også i dag relativt jevn, men vi hadde tilstrekkelig god kontroll på det som foregikk på banen i alle ledd. Det første målet lot vente på seg, men kom på glimrende vis etter 33 minutter ved Papa Sow, etter godt gjennomspill fra Kristian Lønstad Onsrud. Det manglet ikke på gode muligheter i første omgang, og Brumunddals keeper kan vi si hadde en god dag på jobben. Det sto 0-1 til pausen.

I andre omgang ble Raufossovertaket langt mer merkbart, Emile Dadjo løp fra "alt og alle" på en overgang, og satte inn vår andre scoring rett etter pausen. Lufta gikk mer og mer ut av våre motstandere etter dette, og vi kontrollerte det meste - selv om "Dala" også hadde gode initiativ og farlige skuddforsøk ble disse avverget. Anton Henningsson punkterer kampen med sin, og vår tredje scoring i det 82. minutt på en nydelig overgang der han drar av to mann før han putter.

Neste søndag er det igjen hjemmekamp på Nammo Stadion mot Finnsnes, vi bestiller herved strålende sol, grei dommer og masse folk!

Kampfakta: Brumunddal - Raufoss Fotball 0-3 (0-1)

Scoringer: Papa Sow, Emile Dadjo og Anton Henningsson

Laget: Ole Kristian Lauvli, Armin Aganovic, Steffen Hjelmtvedt, Marius Alm, Fredrik Greve Monsen, Håvard Nome, Nicolai Fosso Fremstad (Martin Heiberg 63.), Kristian Lønstad Onsrud, Emile Dadjo (Ole Thomas Skogli 83.), Papa Moussa Dioum Sow, Anton Henningsson

Publisert: 29.04.2017, oppdatert: 28.02.2018