Seier nummer ni mot Jerv!

Christian Johnsen og gjengen gjør det igjen - leverer fantastisk underholdning og vinner 4-2 mot FK Jerv hjemme på Nammo Stadion.

Det var Jerv som åpnet kampen best i kveld, og hadde godt ballinnehav. Raufossgutta ble løpende litt i mellom. Et par gode skuddforsøk fra Sørlendingene ble greit avverget av Ole Kristian Lauvli, som er sikkerheten selv denne sesongen.

Mikkel Maigaard sto for kampens første scoring etter 14 spilte minutter - han fyrer av et frispark rett utenfor 16-meteren, lurer forsvarsmuren og Jervkeeperen med et knallhardt, lavt skudd  som fyker i mål! Utover i omgangen jevner spillet seg mer ut, og vi fikk se lekre kombinasjoner mellom Mikkel Maigaard og Ikhsan Fandi, og sistnevnte drar av motspillerne etter tur. Fyrer av et skudd som går hårfint over rundt halvtimen. På flankene gjør både Kristoffer Nessø og Ryan Doghman en herlig jobb både offensivt og defensivt.

Mot slutten av omgangen lader Maigaard kanonen igjen på et frispark på tjue meter, det går i kryss-stolpen og ut. Vi ledet 1-0 til pause, etter en svært jevnspilt omgang.

Etter pause startet et helt forferdelig regnskyll, men det hindret ikke Jerv fra å ville mye fra start, og gikk ut i 100. Lauvli måtte strekke seg skikkelig på et godt skudd. Angrepet rett etter lar de imidlertid Oskar Løken få legge ballen godt til rette utenfor 16 meter og skyte. Unge Løken vender skuddet sitt mesterlig opp til høyre for keeper og i mål! Dermed 2-0..

Så følger to gode skuddforsøk fra henholdsvis Nessø og Strand Nilsen.

Mikkel Maigaard legger på til 3-0 ti minutter senere på straffespark, foranledningen var at Marius Alm ble revet ned av en Jervspiller inne i feltet.

På ledelsen 3-0 våkner Jerv igjen, og reduserer først ved innbytter Okachi i det 66. spilleminutt, og ved Ferreira til 3-2 i det 77. Da var det full kamp igjen, Jerv presset på, og det var like før utligning da en feilberegning i Raufoss-forsvaret sendte Jervs Okachi igjennom og alene med Ole Kristian Lauvli som stresset Jervspilleren til å sette ballen utenfor.

Spiker'n i kista,  4-2 målet var det Ryan Doghman som prikket inn, Oskar Løken var alene igjennom - kom på en fin heading som Jervkeeper'n måtte ut i full strekk for å redde, deretter nikket Ryan inn returen!

Da gikk nok lufta ut av gutta fra Grimstad.

Det var spenning hele vegen i denne andreomgangen, med hele fem scoringer.

All honnør til alle gutta på banen i kveld, til Johnsen og hele støtteapparatet! Takk også til herlige supportere på tribunene som holdt koken gjennom "sol og regn og ællt". Nesten 1000 tilskuere midt i ferien er knallbra!